Avoimet työpaikat - Raksire oy

Työpaikat

Etsimme työntekijä rakennusalalle

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sopivaa työtehtävää?

Ei hätää, meillä on hyviä uutisia sinulle! Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä eri rakennusprojekteihin. Riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta rakennusalalta vai oletko vasta aloittelemassa uraasi, meillä saattaa olla sinulle sopiva työtehtävä.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia eri osa-alueilla, kuten rakennustyömaan valvonnassa, sähkö- ja putkiasennuksissa, maalauksessa ja viimeistelytöissä sekä monissa muissa tehtävissä. Etsimme motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä, jotka ovat valmiita oppimaan uutta ja tekemään yhteistyötä tiimin kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, lähetä meille ansioluettelosi ja kerro meille, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Otamme yhteyttä sinuun heti, kun sopiva työtehtävä löytyy. Työskentelemme aktiivisesti rakennushankkeiden parissa, joten mahdollisuudet uusiin työtehtäviin ilmenevät säännöllisesti.

Laita siis hakemuksesi tulemaan
rekry@raksire.fi
ja anna meidän auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva työpaikka rakennusalalla. Olemme innolla odottamassa yhteydenottoasi!

Ystävällisin terveisin,
Rakennusprojektien rekry