Kuvia sähköasennuksista ja rakennusprojekteista - Raksire Oy

Referenssit

Tutustu alla aikaisempiin projekteihimme


Haluatko sähköistyspalveluja, jotka ovat ammattitaitoisia, luotettavia ja edullisia? Tarjoamme laadukkaita sähköistyspalveluita, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Teollisuushallin sähköurakointi

Kohde: Teollisuushalli Sähköurakointi
Uudiskohde
Karhunkorpi Nurmijärvi
v.2022-2023

Tarvitsetko ammattitaitoista urakoitsijaa teollisuushallin sähköurakointiin? Meidän tiimimme on erikoistunut tarjoamaan kattavia sähköurakointipalveluita teollisuustiloille, ja meillä on vankka kokemus teollisuushallien sähköasennuksista.

Teollisuushallin sähköurakointi vaatii erityistä osaamista ja tarkkuutta. Meidän ammattitaitoiset sähköurakoitsijamme käyttävät nykyaikaisia työkaluja ja noudattavat alan parhaita käytäntöjä varmistaakseen turvalliset ja toimivat sähköjärjestelmät teollisuushallissasi.

Ymmärrämme, että teollisuustilan sähköjärjestelmät ovat tärkeitä liiketoimintasi sujuvuuden kannalta. Tarjoamme kattavia sähköurakointipalveluita, kuten sähköasennukset, kaapeloinnit, valaistusratkaisut, voimavirta-asennukset ja muut tarvittavat sähkötyöt.

Hakusanat: teollisuushallin sähköurakointi Klaukkala, sähköasennukset, kaapelointi, valaistusratkaisut, voimavirta-asennukset, ammattitaitoinen sähköurakoitsija, luotettava sähköurakointi.

Näytä lisää kuvia
Myymäläremontti / purku- ja väliseinä työt

Yhteistyössä: Rakennusliike Tekson Oy / Landervibe Oy
v.2023

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattitaitoista urakoitsijaa purku- ja väliseinätöihin Klaukkalassa? Meidän tiimimme on erikoistunut tarjoamaan kattavia remonttipalveluita, jotka sisältävät purkutöitä sekä uusien väliseinien rakentamista tai olemassa olevien väliseinien muokkausta.

Purku- ja väliseinätyöt ovat olennainen osa monia remontteja, oli kyse sitten kodista, liiketilasta tai toimistosta. Ammattitaitoiset urakoitsijamme käyttävät asianmukaisia työvälineitä ja menetelmiä varmistaakseen turvallisen ja tehokkaan purkuprosessin.

Uusien väliseinien rakentamisessa tai olemassa olevien väliseinien muokkauksessa tavoitteenamme on luoda toimiva ja esteettisesti miellyttävä tila. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja toteutamme työn huolellisesti varmistaaksemme kestävät ja tyylikkäät väliseinäratkaisut.

Hakusanat: purku- ja väliseinätyöt Klaukkala, ammattitaitoiset remonttipalvelut, turvallinen purkutyö, väliseinien rakentaminen, väliseinien muokkaus, luotettava urakoitsija.

Näytä lisää kuvia
Rivitalon muutostyöremontti / Klaukkala

Kohde: Rivitalon remontti klaukkalassa
v.2023

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattitaitoista urakoitsijaa rivitalon muutostyöremonttiin? Meidän tiimimme on erikoistunut tarjoamaan kattavia muutostyöpalveluita, jotka täyttävät tarpeesi ja odotuksesi.

Rivitalon muutostyöremontti voi sisältää erilaisia tarpeita, kuten huonejärjestelyjen muutoksia, seinien tai lattioiden uudelleenrakentamista, keittiön tai kylpyhuoneen päivitystä tai muiden tilojen parantamista. Meidän kokeneet ammattilaisemme osaavat toteuttaa nämä muutokset sujuvasti ja huolellisesti.

Panostamme laatuun ja tarkkuuteen jokaisessa muutostyöremontissa. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja työkaluja varmistaaksemme kestävät ja tyylikkäät lopputulokset. Meidän ammattitaitoinen tiimimme huolehtii myös siitä, että muutostyö tapahtuu sovitussa aikataulussa ja budjetissa.


Hakusanat: rivitalon muutostyöremontti Klaukkala, ammattitaitoinen urakoitsija, laadukkaat muutostyöpalvelut, huonejärjestelyjen muutokset, keittiön päivitys, kylpyhuoneremontti, luotettava muutostyöurakoitsija.
Näytä lisää kuvia
Lumiesteiden asennus ja aidan korjaus

Kohde: Lumiesteiden asennus klaukkala
v.2023

Tarvitsetko luotettavaa lumiesteiden asennuspalvelua? Meidän ammattitaitoinen tiimimme on erikoistunut turvallisten ja kestävien lumiesteiden asennukseen.

Lumiesteiden asennus on tärkeä toimenpide, joka auttaa estämään lumimassojen putoamisen katolta ja siten suojaa taloasi ja sen ympäristöä. Turvallisuuden takaamiseksi me käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja varmistamme asennuksen kestävyyden.

Olipa kyseessä rivitalo tai omakotitalo, tarjoamme räätälöityjä lumiesteiden asennusratkaisuja Klaukkalassa. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat siitä, että lumiesteet asennetaan oikein ja niiden sijoittelu on optimaalinen lumikuormien hallitsemiseksi.

Hakusanat: lumiesteiden asennus Klaukkala, talon lumiesteet, lumiesteiden turvallinen asennus, lumiesteiden kestävyys, lumikuorman hallinta, ammattitaitoinen lumiesteiden asennus. Näytä lisää kuvia
Rivitalon sähköurakointi / Klaukkala

Kohde: Rivitalon sähköurakointi
v.2023

Olemme ylpeitä voidessamme jakaa tarinan yhdestä aikaisemmasta onnistuneesta sähköurakointiprojektistamme rivitalokohteessa Klaukkalassa. Asiakkaamme lähestyi meitä tarpeella saada sähköurakointi suoritettua heidän rivitalossa, ja meidän tiimimme oli valmis tarttumaan haasteeseen.

Hakusanat: sähköurakointi Klaukkala, sähköasennukset, sähköjärjestelmien päivitys, energiatehokkuus, älykkäät sähköjärjestelmät, valaistusratkaisut, ammattitaitoinen sähköurakoitsija, luotettava sähköurakointi.
Näytä lisää kuvia
Omakotitalo uudisrakentaminen

Kohde: Omk-talo/ Uudisrakentaminen/Helsinki
v.2022
Yhteistyössä: Rakennusliike Tekson Oy/RK&AK Rakennus Oy

Suunnitteletko omakotitalon uudisrakentamista Klaukkalassa? Tarvitsetko ammattitaitoista urakoitsijaa hoitamaan sähköurakoinnin uudisrakennusprojektissasi? Meidän tiimimme on erikoistunut tarjoamaan kattavia sähköurakointipalveluita omakotitalojen uudisrakentamiseen, ja meillä on vankka kokemus vastaavista projekteista.

Omakotitalon sähköurakointi on tärkeä osa uudisrakentamista, ja sen on oltava suunniteltu ja toteutettu huolellisesti. Meidän ammattitaitoiset sähköurakoitsijamme käyttävät nykyaikaisia työkaluja ja noudattavat alan standardeja varmistaakseen turvallisen, toimivan ja energiatehokkaan sähköjärjestelmän omakotitalossasi.


Näytä lisää kuvia
Kerrostalon remontti / Helsinki

Kohde: Kerrostalo/ Remontti/Helsinki
v.2023

Kerrostaloremontissamme teimme merkittäviä parannuksia asukkaiden mukavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Ensinnäkin, päivitimme sähköjärjestelmän uusilla ratkaisuilla. Vanhat sähköjohdot ja pistorasiat vaihdettiin nykyaikaisiin ja turvallisiin vaihtoehtoihin. Tämä paransi huomattavasti sähkönjakelua ja vähensi mahdollisia sähköongelmia.

Maalauspuoli oli myös osa huolellista remonttiamme. Uudet värit ja huolellisesti valitut maalipinnat toivat raikkaan ilmeen ja viihtyisyyttä jokaiseen tilaan.
Näytä lisää kuvia
Yleisesti

Muita kuvia sähköasennuksista ja rakennusprojekteista
Näytä lisää kuvia